Dobra, mysle ze zrobimy tak, wstepny termin proponuje weekend 31 Marca/1 Kwietnia - ja akurat wtedy mam mozliwosc przeprowadzic taka wycieczke.
Teraz ustalmy pare rzeczy, bo bede potrzebowal pomocy, komu by sie chcialo w tygodniu przejsc i zobaczyc jaka bedzie najwygodniejsza trasa ? To po pierwsze, moge nawet sam sie przejsc jesli nie ma chetnego.
Na pewno bedzie mi potrzebny ktos chetny do innej operacji - musimy pogadac z wlascicielem szrotu, czy pozwoliby na wstep na teren zorganizowanej grupy w tym terminie. Druga bardzo wazna sprawa - trzeba pogadac z wlascicielem posesji przy Podbialowej, jak to bedzie z przejsciem takiej grupy jednorazowo przez jego teren - Inaczej sie do fortu 9 nie dojdzie, a warto go zobaczyc, wydaje mi sie. Teraz tak, jesli jest ktos chetny, to prosze o kontakt kto by mogl w piatek albo sobote przejsc sie ze mna i ustalic trase, a przy okazji czas jaki zajmie taka wycieczka.
Czy Ramius wykonalbys taki internetowy material promocyjny zachecajacy do wziecia udzialu w wyprawie ?
P.S. Wazne sa warunki pogodowe !